06 14413937 info@anandabodhi.nl

Wat is reiki?

Reiki in regio Tilburg

Heb je lichamelijke-, psychische- of emotionele klachten? Door ervaringen in het verleden blokkeert je energiestroom. Dit kan zich uiten in stress, vermoeidheid of disbalans. Dus wat is reiki? Reiki ontneemt deze energieblokkades en zorgt voor herstel in jouw energiestroom. AN-anda Bodhi helpt je graag met het in balans brengen van jouw energiestroom.

Kom in balans

Wat is reiki?

Wat is reiki? Reiki is een spiritueel pad, niet aan een geloof of religieuze praktijk verbonden. Om je lichamelijk en geestelijk weer in balans te voelen, moedigt reiki aan om de waarheid in jezelf te zoeken. Het is een proces van bewustwording van een zelfhelend vermogen. Met als doel complete genezing, doordat lichaam, ziel en geest met elkaar verbonden zijn. Reiki geeft inzicht in de oorzaken van de ziek.

Energieblokkades scannen

Reiki biedt ons de mogelijkheid te transformeren. Dit alles gebeurt door middel van het “scannen” van energieblokkades van de 7 hoofdchakra’s. Dit zijn energiepunten in het lichaam die langs het midden van de wervelkolom liggen. Elke chakra heeft zijn eigen bedoeling, associatie en verbinding. Alle negatieve gevoelens zoals pijn, verdriet, woede en haat heb je weggestopt in deze energiekanalen. Daardoor zijn sommige geblokkeerd en/of beschadigd. Vergelijk het maar met een radio waarvan de antenne is afgebroken en de stekker kortsluiting maakt. Er is duidelijk een storing in je energie-ontvangst. Met alle gevolgen van dien.

Wat doet reiki?

Wanneer we pijnlijke ervaringen in ons leven beleven, proberen we automatisch de pijn niet te voelen. We trekken ons terug uit dat deel waar de pijn ervaren wordt: fysiek, mentaal of emotioneel. Als we onszelf niet de kans gunnen negatieve ervaringen in onszelf te helen, herkennen, erkennen, ervaren en los te laten, creëren we blokkades. Dit gebeurt in de vorm van fysieke, emotionele, mentale, spirituele blokkades. We scheiden ons af van onze ware aard en uiteindelijk worden we ziek. Door middel van handoplegging geef ik reiki energie, zodat je op alle niveaus van bestaan heelt. Reiki helpt de oorzaken van een ziekte te begrijpen.

Wat is reiki voor jou?

Reiki behandelingen in combinatie met mental healing (heling van de psyche) is onder andere een goede combinatiemethode om stress te verminderen. Reiki verlicht de symptomen van stress, zoals stemmingswisselingen, woede en angst. Het helpt ons manieren te vinden waarmee we de opbouw van stress kunnen voorkomen. Hierdoor vinden we weer balans in ons zijn. De wetenschap concludeert zelfs dat een genetische afwijking of aanleg niet perse leidt tot ziekte, behalve als deze gekoppeld wordt aan stress. Wat is reiki, wat kan reiki voor jou betekenen of heb je andere vragen? Ik beantwoord ze graag. Neem vrijblijvend contact met mij op.