06 14413937 info@anandabodhi.nl

Mental healing Tilburg

Heling van de psyche

Leer het verschil zien in wie je bent en wie je bent geworden. Stop met verkeerde aannames en ingesleten gedachtepatronen. Minimaal 70% van alle gedachten zijn negatief of hebben een alarmerende functie. Aan elke negatieve emotie gaat een negatieve gedachte vooraf en veroorzaken:

  • Negatieve gevoelens
  • Contraproductief gedrag
  • Schaden relaties en gezondheid

Herkenbaar? Gelukkig kunnen we daar zelf iets aan doen. AN-anda Bodhi helpt je graag met de bewustwording van je eigen gedachtepatroon en hoe deze te doorbreken met mental healing.

Neem contact op

 

Positieve gedachten mental healing

Positieve gedachten wekken positieve emoties op, herstellen en handhaven de natuurlijke, gezonde balans van je lichaamsfuncties. Het zorgt ervoor dat je op een aangename, positieve manier omgaat met jezelf, anderen, situaties en gebeurtenissen.

Negatieve gedachten mental healing

Negatieve alarmerende gedachten wekken negatieve emoties op. Ze verstoren de natuurlijke, gezonde balans van je lichaamsfuncties. De negatieve gedachten zorgen voor wrijving tussen jou en anderen en voor weerstand tegen situaties en gebeurtenissen. Een aanhoudende en krachtige stroom van negatieve en alarmerende gedachten leidt mogelijk tot allerlei lichamelijke, psychische en psychosomatische klachten en uiteindelijk ziekten.

Mental healing voor iedereen

Mental healing is geschikt voor iedereen. Het effect van een behandeling is verschillend. Het blijft altijd maatwerk. Tijdens de behandeling werk ik in combinatie met Reiki (energetische behandeling) en Mediumschap (contact maken met overleden dierbaren of gidsen). Hierdoor maken we het onderbewuste tot bondgenoot.

Blokkades wegnemen

Alle vastgezette emoties (trauma’s), die verband houden met de energieblokkades, halen we naar boven en koppelen we terug. Dit kan bijzonder confronterend zijn, maar biedt wel de helderheid ten aanzien van de betreffende blokkades. Dit geeft nieuwe inzichten en zorgt voor een mentale verschuiving, de eerste aanzet tot het bewustwordingsproces. Deze mentale verschuiving zorgt voor een positieve verandering van je energie voor lichaam en geest.

Mental healing door AN-anda Bodhi

Gebruik mental healing als helingswijze of preventief (onderhoudend). Werkgevers stimuleren deze keuze dan ook steeds vaker door het lagere verzuim van hun medewerkers. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Of wil je meer informatie? Ik help je graag.

Neem contact op