06 14413937 info@anandabodhi.nl

Mediumschap Tilburg

Vind je pure zelf

Heb je moeite met herinneringen uit het verleden? Stiekem sla je veel herinneringen op, bewust en onbewust, die je belemmeren in je zijn. Mediumschap slaat een brug tussen twee werelden. Hierbij moet je denken aan:

  • Traumaheling (ongeluk, ziekte, misbruik)
  • Loslaten negatieve personen/situaties uit het verleden door ze letterlijk te benoemen
  • Leren vooruitkijken en weer geloven in jezelf en het leven om je heen

Neem contact op

 

Behandelmethode mediumschap

In beginsel behandel ik met een infolijn (mental healing) en een energie-analyse (reiki). Ik scan de aanwezige energieblokkades en loop alle energiepunten (chakra’s) na. Met mijn mediumschap, maak ik gebruik van een spiritueel lijntje, met hulp van overleden dierbaren of gidsen.

Energetische behandeling

Tijdens een energetische behandeling krijg ik middels de energie van de desbetreffende persoon beelden, geluiden, geuren, dus met andere woorden alle vastgezette emoties (trauma’s) die verband houden met die energieblokkades, door. Dit wordt meteen teruggekoppeld. Wat op dat moment het een en ander in gang zet. Er wordt als het ware in een modderpoel geroerd waardoor er heel wat naar boven komt drijven, zowel fysiek als mentaal, naar gelang waar men het opgeslagen heeft.

Reacties na een behandeling

De reacties na een behandeling kunnen vrij heftig zijn. Dit verschilt per persoon. De een maakt kleine stappen, de ander grote. Het onderbewustzijn bepaalt. Sommige blokkades hebben zich zo vastgezet, dat er een ziekte of aandoening manifesteert. Houd er ook rekening mee dat je energie langzaam verandert, wat gevolgen voor je omgeving heeft. Je omgeving gaat ook verandering opmerken, wat niet altijd fijn is. Mensen uit de directe omgeving weten hier niet altijd raad mee. Het op de hoogte brengen van waar je mee bezig bent, wekt dan meer begrip en men kan zich beter voegen in de verandering die zij ook in eerste instantie niet kunnen begrijpen. Ook zij moeten iets vertrouwds, hoe negatief ook, loslaten.

Vind je eigen identiteit

Het weer vinden van je eigen pure zelf, je eigen identiteit zonder de ballast van het verleden, is uiteindelijk het doel om verder op eigen kracht en met veel plezier weer door het leven te kunnen gaan. Ontdek het via mediumschap.

Neem contact op