06 14413937 info@anandabodhi.nl

Ervaringen

Ervaringen An-anda Bodhi Tilburg

Ik was het spoor helemaal bijster, voelde me verraden, verdrietig en ontzettend alleen. Ik had hulp nodig, maar de weg naar een therapeut was en is veel te lang. Ik had direct hulp nodig en zo kwam ik de volgende dag al bij Ananda Bohdi terecht.
Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde het voor mij als thuiskomen. Niks geen zweverig gedoe, maar gewoon normale belangstelling, rust, ontspanning en aandacht voor je innerlijke pijn, verdriet en chaos.
Handreikingen, verklaringen en vooral elke keer weer die rust brachten me uiteindelijk weer waar ik hoorde: bij mijzelf.
Als ik terugdenk aan die periode, bekruipt mij een warm en rustig gevoel. Ik ben nu een jaar verder en heb er nog baat bij.

Jacqueline

Ik ben bij Anninka terecht gekomen via mijn nicht. Ik was net weduwe geworden en zat zo vast in mijn verdriet. Ik was hard geworden van binnen en niet meer zo aardig tegen familie en vrienden. Mijn nicht zei: ga eens naar Anninka en probeer met haar erover te praten. Ik was best sceptisch erover en dacht: baat het niet dan schaadt het niet. Maar door gesprekken wist ze zo bij je verdriet te komen en je hart zo te openen, dat alles eruit kwam. Begon weer spontaan te huilen tijdens de behandelingen en dat luchtte zo op, om weer te kunnen huilen.
Niet het gevoel te hebben dat niemand mijn verdriet mag zien.  Ik mag en moet het delen met anderen. Ze weet je zo aan het denken te zetten waarvan je achteraf denkt: je hebt gelijk.

Je gaat door Anninka’s behandelingen zo anders denken en voelen, je bewuster worden van dingen waar je anders niet eens bij stil staat. Door Anninka is mijn geest echt veel opener geworden, waardoor ik dingen anders ben gaan zien. Mij weer gelukkiger gaan voelen en positief weer in het leven te staan. Ik ben zo van haar gaan houden om wie ze is en ze is zo een goede vriendin geworden.

Sonja

Anderhalf jaar geleden heb ik via een nicht, die al bij Anninka onder behandeling was, kennisgemaakt met Anninka en haar praktijk.
Op een moment dat ik in een moeizame fase in mijn leven zat. Druk met van alles, het maar aldoor moeten en niets mogen. Net gestopt met roken. Iets wat ik ongeveer 40 jaar had gedaan. Een veeleisende baan met behoorlijke verantwoordelijkheid en lichamelijke belasting. En ik ging maar door en door.

Ik had al eerder van reiki en de behandelingen daarvan gehoord, en in een ver verleden ook al eens een behandeling daarin gehad. Op aanraden van mijn nicht ben ik onder behandeling van Anninka gekomen. Zij was daar zelf al geruime tijd onder behandeling en was zeer positief.

Zo gezegd, zo gedaan.

Het eerste gesprek was een intakegesprek en heb ik als heel bevrijdend en positief ervaren. Het contact met Anninka was warm en gelijk vertrouwd. Ik vertelde in grote lijnen over dingen waar ik op dat moment tegen aanliep, dingen die me dwars zaten en over mijn lichamelijke klachten.

Eenmaal op de behandeltafel liep Anninka al mijn chakra´s na en er bleken behoorlijk wat blokkades te zitten. Emoties en gebeurtenissen uit het verleden, waarvan ik dacht dat ik ze een plekje had gegeven. En wat dus niet zo was. Deze blokkades zorgden voor een groot deel ook voor mijn lichamelijke klachten. Mijn negatieve, maar vooral mijn positieve kanten werden in de daaropvolgende behandelingen benadrukt. Ik bleek een te laag zelfbeeld te hebben. Iets wat ik niet besefte, maar wat tijdens de behandelingen duidelijk naar voren kwam. Ik heb veel geleerd in de periode dat ik bij Anninka onder behandeling was. Blokkades die door haar werden opgeheven, zorgden voor veel tranen, maar vooral voor veel bevrijding. En meer vertrouwen in mezelf.

Wat voor probleem je ook hebt, alles is bespreekbaar. Niets is haar vreemd.

Wat ook heel fijn en ook heel leuk was, was het trekken van een engelenkaartje of een tarotkaartje na een behandeling. Een keer in de zoveel tijd deed je dat. Verbazingwekkend trok ik dan een kaart die perfect aansloot bij mezelf of bij het gesprek dat we daarvoor hadden gehad.

Mocht je behoefte hebben aan hulp, aan verlossing van een probleem. Dan raad ik je aan om in behandeling bij Anninka te gaan. Alleen haar persoonlijkheid en haar warmte al, geven je een gevoel van veiligheid en vertrouwen. En ze helpt je om aan de slag te gaan met je probleem. Te werken, samen met jou, aan een verbetering van een situatie of een probleem.

Linda

Sinds december 2013 ben ik in behandeling bij AN-anda Bodhi. Mijn zelfbeeld was destijds enorm laag en daarnaast heb ik een grote angst dat iedereen mij gaat kwetsen. Dit heeft voornamelijk te maken met mijn slechte ervaringen in het verleden. Ik ging altijd van de worst-case scenario’s uit. Van huis uit werd mij tevens verteld dat ik niks kan.

Mijn negatieve verleden werd tijdens de Reiki-behandelingen opgeruimd/weggehaald. Dit doe ik samen met Anninka. Anninka heeft mij een fijn en vertrouwd gevoel gegeven, waardoor ik weer in mezelf geloof en dat ik mijn angst kan overwinnen. Buiten de behandelingstijden staat zij altijd voor me klaar wanneer ik haar nodig heb. Ik heb de Reiki-behandelingen als zeer prettig ervaren bij AN-anda Bodhi.

Waan

Door een nare ervaring in mijn leven ben ik helemaal uit balans geraakt. Ik was mezelf niet meer. Ik wist niet meer hoe ik met mijn gevoelens om moest gaan. Ik voelde me opgejaagd en onrustig van binnen. In gesprek met mijn buurvrouw heeft zij mij Anninka geadviseerd. Zij was door haar behandeld en was erg tevreden over haar en de behandeling.

In het begin was ik erg sceptisch. Ik wist niet wat ik kon verwachten en hoe zij mij door mijn situatie heen zou kunnen helpen, maar toch heb ik de gok genomen. Geen dag spijt! Ik kreeg te maken met een heel fijn persoon. Iemand die oprecht interesse toont in een ander. Iemand die goed kan luisteren, maar die je ook spiegelt. In een aangename omgeving, waar je helemaal tot rust komt, word je behandeld.

Je krijgt goede tips en handvatten van hoe je die innerlijke rust bij je zelf kan creëren, zodat je weer in je kracht komt te staan.

De therapie heeft mij heel goed op weg geholpen. Ik ben hierdoor weer in mijn eigen kracht gaan geloven, dichter bij mezelf leren blijven en meer gaan genieten van de kleine dingen in het leven.

Bedankt Anninka

Solange

De behandelingen bij An-anda Bodhi, ofwel voor mij bij Anninka, ervaar ik als een cadeautje. Ik ervaar dat ik en velen met mij in een drukke en hectische wereld leven waar ik (velen met mij) me aan regeltjes dien te houden.

Ik vind het niet altijd even makkelijk en ik probeer zo bewust mogelijk in het leven te staan. Ik besef dat ik “open sta” voor allerlei energieën, die mij soms heel erg onrustig maken.  Voor mij is een consult bij Anninka een moment van rust. Ik mag nieuwe energie opdoen en zaken waar ik tegen aan loop samen met Anninka op een rijtje zetten, zodat ik nieuwe inzichten krijg om weer verder te gaan. Anninka voelt blokkades aan en door het vertrouwen durf en kan ik kwetsbaar zijn zonder veroordeeld te worden. Door te weten waar mijn blokkades door ontstaan (bijv. bij mijn keelchakra), kan ik op een andere manier met omstandigheden/situaties omgaan.
Anninka, gaat zorgzaam met mensen om en ze weet mij bij te staan, we doen het samen.

Kort en krachtig, de consulten hebben op mij een positieve uitwerking. Voor mij is het ook zorgen voor mezelf.

Edith

Al enkele jaren had ik last om mijzelf te uiten, ik voelde van alles, maar het onder woorden brengen was lastig. Alsof het blokkeerde soms.
Hierdoor had ik moeite om van mijzelf te laten horen, in relaties, op het werk of sociale aangelegenheden. Ik voelde mij onzeker, bang om iets ‘stoms’ te zeggen of rood te kleuren.
Via een vriendin ben ik bij Anninka gekomen, ik voelde mij meteen op mijn gemak. Wat een lieve, warme vrouw, ze straalt rust uit. Ik voelde mij meteen vrij en op mijn gemak.
Na een eerste gesprek waarin ik aan kon geven waar ik tegen aan liep zijn we begonnen met de behandelingen, al vrij snel merkte ik verbeteringen. Anninka heeft mij ervan bewust gemaakt dat ik een open uitstraling heb en een leuk mens ben, ik kreeg weer meer zelfvertrouwen en merkte dat ik hierdoor beter en makkelijker kon communiceren met anderen. Anninka gaf me meer inzicht, waardoor ik mij weer zeker van mezelf voelde. Ik heb ontzettend veel gehad aan de fijne gesprekken met haar, ze luisterde echt en gaf goede adviezen, spiegelde en bracht me weer in balans.

Anoniem

In september zijn wij via via in contact gekomen met AN-anda Bodhi, omdat mijn jongste dochter niet lekker in haar vel zat. Om haar goed te kunnen behandelen was het raadzaam om zelf ook behandelingen te ondergaan. Begin oktober zijn wij hiermee begonnen, eerst met wat gesprekken en daarna reiki behandelingen. Doordat Anninka wist waar ze mee bezig was en wij het idee hadden dat er echt naar ons geluisterd werd, had zij al snel mijn vertrouwen maar wat nog veel belangrijker was, het vertrouwen van mijn dochter gewonnen. De behandelingen zijn zeer prettig. Je kan bij Anninka echt je verhaal kwijt en daarbij krijg je een passende behandeling. Jaren later komen wij nog steeds graag bij Anninka voor een reiki behandeling die ons positiviteit, kracht en warmte geeft en ons in laat zien wie en wat we nu eigenlijk zijn. De behandelingen hebben veel impact gehad op onszelf maar ook op ons als gezin. We hebben nu handvatten die ons helpen in harmonie te kunnen leven. Om dit thuis toe
te kunnen passen hebben mijn vriendin en ik een eerste graad Reiki bij haar behaald en de bedoeling is om de tweede graad in de toekomst ook
nog te gaan doen.

Wij zijn Anninka ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor ons gedaan heeft en nog steeds doet. Zij is een warme, krachtige liefdevolle vrouw die weet waar ze over praat en wat ze doet.

Monique

Al bijna drie jaar kom ik bij AN-anda Bodhi. In het begin iedere week, nu inmiddels twee jaar om de vier of vijf weken. Ik zie en ervaar het als onderhoud van mijn ziel, wat nu net zo natuurlijk voelt als naar de kapper gaan.

Ik ben bij AN-anda Bodhi terecht gekomen tijdens een turbulente fase in mijn leven. Na zwangerschap, een heftige bevalling van mijn zoontje kwam ik al snel alleen. Op dat moment was ik mijzelf kwijt. Ik wist niet meer wat ik belangrijk vond, waar ik gelukkig van werd en wie ik was. Mij lichaam straalde mijn gevoelens uit, de eerste keer bij AN-anda Bodhi kwam ik met gebogen houding binnen, ik ging letterlijk gebukt onder mijn verdriet.

AN-anda Bodhi heeft mij hoofdzakelijk drie dingen gebracht; Rust Bezinning & Bewustwording. Soms zit je ergens met je neus zo dicht op, dat je visie belemmert wordt, zo kan dat ook zijn met je eigen leven. AN-anda Bodhi maakt je leven inzichtelijk en laat je eigen kracht zien. Iedere afspraak voel ik mij steeds sterker worden.

Het maakt niet uit wat je doet om aan jezelf te werken, en het maakt niet uit hoe vaak. Wat erg belangrijk is, is dat er een klik is, een goed gevoel. Die klik is er voor mij zeker bij AN-anda Bodhi. Ik ben haar erg dankbaar voor wat zij mij heeft gebracht.

Wieteke

Anninka is een zeer professionele Reiki Master, die mensen enorm goed aanvoelt. Niet zelden verwoordde ze heel goed wat ik dacht en voelde om hier tijdens de therapie op te anticiperen. Meerdere jaren ben ik met regelmaat bij haar geweest voor een consult. Ze heeft me geholpen sterker in mijn schoenen te staan en meer te luisteren naar mijn gevoel. Ook de meditatie-cursus heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kwam er tot rust en kreeg heldere inzichten. Het zorgde ervoor dat ik tot het nemen van beslissingen kwam. In de periode na mijn scheiding, ben ik meerdere malen met mijn zoons bij haar geweest. Vooral mijn oudste zoon Rik vond het heerlijk. De rust en het vertrouwen wat hij bij Annika voelde, maakte dat hij zich steeds meer ging openen en, ondanks zijn gesloten karakter, zijn verhaal deed bij haar. De behandelingen bij Anninka hebben ons zeer zeker verrijkt en geholpen door een moeilijke periode!

Sandra

Je bent een heel lief persoon. Ik neem je altijd in vertrouwen, ik kan aan jou alles vertellen. Ik vind het heel fijn om bij jou in behandeling te zijn, het heeft me heel erg geholpen. De behandelingen hebben heel goed gewerkt bij mij.

Chelsea - 13 jaar

Toen ik bij Anninka terecht kwam ging het niet goed met me. Ik had naast een burn-out, huilbuien en depressieve klachten tal van lichamelijke klachten zoals pijn in gewrichten, buikpijn en druk op mijn borst. Een vriendin vertelde me over Anninka, en dat zij mij misschien kon helpen. Ik ben iemand die erg sceptisch is, en als iets niet te bewijzen valt dan geloof ik er meestal niet zo in. Reiki klinkt natuurlijk zweverig en raar. Toch heb ik een afspraak gemaakt bij Anninka, omdat ik eigenlijk gewoon ten einde raad was, en op zo een moment in je leven grijp je alles aan om verder te komen. Direct bij de eerste afspraak wist ik dat Anninka een bijzonder persoon is. Toen ik globaal vertelde welke klachten ik had, leek het alsof ze direct begreep wat er aan de hand was, en ook kon Anninka precies verwoorden hoe ik me voelde. Dit vond ik erg bijzonder, want ik heb vaak zoveel gedachten dat ik zelf amper kan uitleggen aan anderen wat ik voel. Ik voelde me dus direct begrepen. Ook tijdens de behandeling wist ik niet wat ik meemaakte. Anninka voelde door haar hand op mijn buik te leggen dat ik al jaren kamp met buikpijn, zonder dat ik hier zelf over had verteld! Ik was erg onder de indruk en heb de behandelingen voortgezet. Ik heb zo veel bijzondere momenten meegemaakt sinds ik in behandeling ben bij Anninka, dat dit teveel zou worden om allemaal op te schrijven. Nog steeds weet ik niet precies hoe het werkt, maar ik weet wel zeker dat het werkt. Nog steeds kijk ik altijd erg uit naar de behandelingen, want naast dat ik er elke keer weer iets van leer, is het ook erg ontspannend. Anninka is in mijn ogen een nuchtere dame die op een erg prettige en professionele manier te werk gaat. Ze is in staat om jouw energie aan te voelen, blokkades op te heffen en energie weer te laten stromen. Door de behandelingen van Anninka sta ik nu steviger in mijn schoenen, leer ik steeds beter wie ik ben en wat bij mij past en heb ik veel inzichten verkregen over waar mijn klachten vandaan kwamen. De klachten die ik had zijn nu controleerbaar of weg en ik heb leren luisteren naar mezelf. Ik heb nu meer energie en sta overal veel positiever in en dit werkt door op alle aspecten van mijn leven. Ik kan, doordat ik zelf zo een goede ervaring heb met Anninka, werkelijk iedereen aanraden om eens langs te gaan.

Astrid

Enige tijd geleden heb ik energetische/reiki behandelingen gehad bij AN-anda Bodhi. Graag wilde ik nog wat verder aan mezelf werken en via internet kwam ik bij mij in de buurt op het juiste spoor. Ik voelde me gelijk op mijn gemak toen ik binnen kwam en dat was voor mij de doorslag om de therapie daar te gaan volgen. Daar ik zelf al een eind op weg was maar de laatste puzzelstukjes nog niet op hun plek wilde vallen kwam ik bij de praktijk terecht en na enkele behandelingen kon ik met een voldaan en goed gevoel mijn eigen weg weer verder bewandelen. Nu een poos later kan ik zeggen dat het nog steeds prima gaat. Ik ben meer in balans en zeg meer wat ik ergens van denk en voel. Dank je wel voor de behandelingen mocht het in de toekomst nog nodig zijn kom ik zeker terug.

Nicol

Ik heb twee weken geleden een reading gehad bij Anninka en ik moet zeggen het was geweldig ik was met mijn schoondochter en we hebben gelachen en een traantje gelaten over alles wat Anninka ons vertelde je snapt er soms niks van maar het klopt wel allemaal heel indruk wekkend en zeer de moeite waard!

Dank je wel Anninka en misschien tot de volgende keer

Thea

Ik kwam bij Anninka terecht omdat ik diepgang zocht in mezelf. Letterlijk over vanalles en nog wat. Ik kan wel zeggen dat ik overrompeld werd door mijn eigen vragen.

Bij Anninka kreeg ik meteen het het gevoel dat ik alles kon zeggen wat ik denk en voel. Een veilige sfeer creëert ze waardoor dit ook kan en gedragen wordt.

Ze is voor nu echt mijn helpende hand in mijn zoektocht naar spiritualiteit.
Ik vind het vooral fijn dat ze me de vrijheid geeft om zelf te bepalen wat ik wil gaan leren.

Over een paar weken volg ik bij haar Reiki 1 workshop. Hier heb ik heel erg veel zin in. Stel het ook erg op prijs dat Anninka mij dit persoonlijk wilt leren.

Ik nam ook mijn schoonmoeder mee naar een reading bij Anninka. Dit was mooi om te zien hoe sterk de verbinding is tussen hemel en aarde.

Heel erg mooi om te zien hoe het troost en vreugde kan geven.

Veel liefs,
Chamera

Chamera

Toen ik voor het eerst bij Anninka kwam voelde dat als een enorme opluchting. Ik zag het leven totaal niet meer zitten toen ik in het begin van 2016 bij haar aanklopte. Na vijf psychologen gehad te hebben was ik moe en had ik totaal geen zin om nogmaals ‘mijn verhaal’ te vertellen. Misschien wel omdat ik zelf ook niet goed wist waarom ik mij zo somber en vlak voelde. Bij Anninka hoefde ik bijna niets uit te leggen, zij snapte mij meteen volkomen. Ik voelde me begrepen en ik kon alles eerlijk vertellen zonder dat ik moeilijke vragen kreeg.
Toen ik naar huis liep na de eerste behandeling begon ik plotseling hardop in mijn eentje te lachen, alsof iemand een hele goede grap vertetelde. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt! Ik voelde mij eindelijk weer vrolijk, alsof ik wist dat nu alles eindelijk goed zou komen. Sindsdien ben ik regelmatig naar Anninka geweest. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en heb ik het leven waar ik altijd van gedroomd heb. Ook voel ik mij supergoed. Soms ga ik nog steeds naar Anninka, omdat ik het zo fijn vindt bij haar. Het voelt altijd heel warm en vertrouwd. Anninka staat altijd voor je klaar, dat kan ik bevestigen want het is niet altijd even makkelijk geweest het afgelopen jaar. Ze heeft mij zoveel lessen geleerd die ik iedere dag opnieuw gebruik voor mijzelf en de mensen om mij heen. Ik kan het iedereen aanraden, of je nu goed of slecht in je vel zit.
Liefs, Sanne
Sanne

Lieve Anninka, wat is het fijn om bij je te zijn..

Je hebt zoveel rust en warmte bij je. En wijsheid in combinatie met spiritualiteit maakt het tot een mooi geheel.

Je krijgt dingen door en brengt ze ‘zacht’ over.. en als je bij je weggaat ben je gewoon weer opgeladen.

Dank je wel hiervoor!

Tot gauw, liefs Esmee

Esmee

Vol lof!

Via mijn collega kwam ik in aanraking met Anninka, voor mijn Reiki cursus. Na twee hele boeiende dagen heb ik het afgerond met Reiki I.

In 2018 kon ik eerst aan de slag met mezelf en oefenen op mijn klanten met Anninka op de achtergrond.

In 2019 was ik klaar voor Reiki 2, Anninka leert je dan op afstand- en met symbolen werken.

Ook dit waren weer zeer rustgevende dagen. Het is een cadeau aan jezelf je eigen ik verder te ontwikkelen.

Ik kan Anninka iedereen aanraden. Zij is een vrouw met veel levenservaring en haar mediumschap is een mooie gave.

Nu is het aan mij om al dat moois wat ik geleerd heb door Reiki over te dragen en mijn klanten de energie van Reiki door te geven.

Lieve groetjes, Marion Dauphin

 

Marion Dauphin

Ik was al lange tijd moe en futloos. Daarnaast liep ik veel tegen mijn drukke baan aan. Vanuit mijzelf heb ik altijd al veel gedaan aan zelfontwikkeling en meditatie. Maar ik had behoefte aan iemand die me kon coachen om beter weer op mijn pad te komen. Via via ben ik bij Anninka gekomen en heb mijn eerste gesprek met haar gepland. Eenmaal daar voelde ik me meteen op mijn gemak. Anninka is zeer kundig, heeft een goede intuïtie maar is bovenal een erg fijn persoon om mee te praten. Ik heb nu intussen al wat sessies gehad en heb met haar hulp veel stappen kunnen nemen. Ik heb meer oog op wat mijn doelen zijn en waar mijn kracht ligt. Ook ga ik weer met plezier naar mijn werk. Na elke sessie ga ik met een positief gevoel weg. Daarnaast mag je haar altijd benaderen als je vragen hebt of als je ergens tegenaan loopt. Ook heb ik bekenden van me naar haar doorverwezen wanneer ze in een mindere fase zaten.

Ik kan iedereen die met zichzelf in de knoop zit aanraden om Anninka te benaderen. Niet alleen zul je snel verbetering merken maar het zal je ook helpen om weerbaarder te worden zodat de kans op terugval minder groot is. Dan kun je  weer de dingen aan gaan trekken die jou gelukkig maken.

Groetjes, Sjuul

Sjuul

Na een zeer zware periode was ik mezelf helemaal kwijt en was het tijd om hulp in te roepen. Via de reguliere weg had ik niet het gevoel dat ik geholpen zou worden en na lang googelen kwam ik bij Anninka terecht. Het is voor mij een dik uur rijden maar dat was het absoluut waard!

Juist omdat ze een combinatie van Mental healing, Reiki en Mediumschap kan inzetten. In 2x 2 uur  vond ik mijzelf terug, voelde ik me beter en heb ik enorm veel over mezelf geleerd! De warmte waarmee je ontvangen wordt, de wijsheid die Anninka heeft en de kennis zorgen ervoor dat je je welkom voelt, je tot rust komt en je je open durf te stellen. Voor mij waren het de vele kilometers waard!

Groetjes, Yvonne

Yvonne