06 14413937 info@anandabodhi.nl

Over Anninka

Wie ben ik
Wanneer ik terugblik op mijn leven zie ik een rode draad. Ik heb me altijd anders gevoeld.

Altijd anders gevoeld

Mensen kwamen bij mij altijd anders “binnen”. Het was niet zozeer in de zin van negatief of positief. Het was meer dat ik meteen aanvoelde of ze gelukkig waren of niet,  gestrest of juist in balans, ziek of gezond. Altijd was er wel iets wat me afleidde van het contact wat ik op dat moment met iemand had. Hierdoor liep ik op jonge leeftijd behoorlijk vast in het communiceren met mensen. Ik had ook altijd het gevoel dat ik naar ze moest luisteren om ze te kunnen helpen en vergat daarbij mijn eigen verhaal te vertellen.

Fysieke problemen

Na mezelf lange tijd hierdoor voortdurend op de tweede plaats te hebben gezet, zowel privé als werkgerelateerd, kwam ik erachter dat dat me uiteindelijk niet gelukkig zou maken. Fysiek kreeg ik daardoor ook steeds meer klachten, die zich met de tijd alleen maar gingen verergeren. Een zoektocht volgde naar iets wat me toen nog niet helemaal duidelijk was. Zowel op het gebied van ander werk als op het gebied van het spirituele. Een letterlijke zoektocht naar mezelf, wie was IK, Anninka, eigenlijk.

Eerste keer in contact met reiki

Pas op latere leeftijd kwam ik in contact met reiki. Doordat ik teveel last had van lichamelijke klachten die maar niet over wilden gaan durfde ik de stap te zetten naar de alternatieve hulpverlening en kwam zo bij een Reiki Master terecht. Zij liet me zien waar het probleem zat en hoe ik er beter naar kon luisteren en kreeg tools aangereikt hier anders mee om te gaan. Ik kreeg meer inzicht in mezelf. Door de bewustwording van dit alles besloot ik al snel de 1e en 2e graad te behalen van reiki. Wat uiteindelijk resulteerde in Reiki Master.

Starten van een eigen praktijk

Hier ben ik een eigen praktijk begonnen wat zich wat later uitbreidde met mental healing en mediumschap, omdat de meesten van ons toch een behoorlijke negatieve mindset hebben zonder dat ze daar bewust van zijn maar waar men zich keer op keer toch makkelijk mee identificeert. Terwijl ik contact maak met de energie van de betreffende persoon krijg ik beelden, geuren, geluiden enzovoort door die mij dan de ontbrekende puzzelstukjes laten zien waardoor de betreffende blokkades zich nog sneller doen oplossen doordat ik de persoon in kwestie hiermee confronteer. Dankbaar en blij dat ik uiteindelijk andere mensen ook kan helpen die blokkades op deze manier op te lossen, is dit inmiddels mijn grote passie geworden die ik met heel veel liefde uitoefen.

Ik hoop met heel mijn hart dat door dit gelezen te hebben de drempel aanzienlijk verlaagd is om dit voor jou ook een kans te laten zijn weer als een positief, gelukkig persoon door het leven te kunnen gaan zonder het gevoel te hebben hier helemaal alleen in te moeten staan.

Graag tot snel ziens!!

Anninka